"... kord saavad niidud rohelust täis :7 .."

Tõde on relatiivne, aga igal juhul olemas.

reede, august 19, 2005

kuhu kyll kõik tähed jäid ..

Yleeilsest siis taas õnnelik rattaomanik. 30 km-ne tiir tehtud nagu nalja ... nyyd ongi jama - maratonile pandi kirja :D Jahh, siiski, õnnelik. Hirmu kusjuures ei ole. Yritan harjutada/trenni teha nii palju kui võimalik ... :))

Eile tegin väikse Viljandi-tiiru ... armas pisike linn, kuhu pole palju 2x aastas ära eksida. Võtsin oma väikse armsa nipernaadi ratastel kohvri, mille ta sinna unustas, ja tulin tulema. Rasmus rändab ringi nagu tõeline hulkur kuskilt lasteraamatust - kaks kätt taskus ja vile suul. :7

Hakkasin korraga lugema kaht raamatut - Konfutsiuse elulugu ja Ijon Tichy kosmoserändude päevikuid.. Esimest, sest Sanderiga rääkides tekib mul alati tahtmine jutuajamisele väärikas punkt panna (eriti nii pikale ja tõsisele, nagu meie viimatine oli), teist sellepärast, et see ajas mind naerma. Ma pole ammu naernud nii. Sydamest. Pisarateni.

Vaatasin ja lindistasin "Grimmi". Yle ootuste hea film. Temperamentne, kysimärkidega, armsalt hullumeelne, yleyldise kiiksuga. Otsisin sealt kyll silmad kõveraks Grimmide muinasjuttude aineseid, aga ju olen neid siis liialt vähe lugenud ... või siis ei suutnud päris täpselt ridade vahelt "vaadata".