"... kord saavad niidud rohelust täis :7 .."

Tõde on relatiivne, aga igal juhul olemas.

reede, juuni 09, 2006

*vaheldusrikkuse vajadusest*

See koht vajab vaikust ja rahu. Pealegi pidurdab mingi (nüri?) süsteem minu kirjete siia sattumist, ning suurema vaevata leidus yks jalatäis liiva ning oksaraoke, ja mõned asjad said seetõttu kritseldatud siia. Neile siis, kel leidub aega ühe "grafomaani" (muigab suunurgast) mõtteid üle vaadata. Seda teist aadressi pole vaja kuhugi üles sirgeldada .. see jääb märkmepaberiks. Ootan ikka veel suve. Mõtted on rahutud. Jätkuvalt on armastus. Kõik on. Ja seegi koht ei jää tühjaks ja puutumata. Luban. Vaheldus rikastab, they say. Ain't it right? ------------------ Inimestele, kes te ei seedi jalgpalli või seda, kui yks naisterahvas sel teemal heietab - teie tervisele on eluliselt ohtlik järgnevate postituste lugemine. Minge mujale. Minge mängige bridži või midagi.
muusika: Metallica "S&M" I ja II ...

2 Comments:

Blogger lontu lõvikutsu lisas...

Tõenäoliselt olid hädas neljapäeval. Siis olid vist paljud bloogiga hädas.

6/10/2006 08:06:00 PM  
Blogger don Digimon lisas...

Blogger imeb natsa. Asion liiga suureks paisunud ja tänu sellele töökindluses tagasi hakanud andma veidi.

Kas sa jalka MM-i ennustada ei oleks tahtnud? Võibolla tahad veel liituda? Iga päev aga muidugi 3 potentsiaalset punni läheb kaotsi. Anna tääda!

Mis muidu huvitavat toimub? Vaatan et postitused käivad vaata et kümnepäevaste vahedega viimasel ajal... What's up, what's happening?

6/11/2006 10:48:00 AM  

Postita kommentaar

<< Home