"... kord saavad niidud rohelust täis :7 .."

Tõde on relatiivne, aga igal juhul olemas.

pühapäev, mai 07, 2006

* "You looked inside me..." - Griet: [to Vermeer, after seeing her own portrait for the first time] *

Ma ei ole seda filmi veel vaadanud, lindistasin eile, ning vaatan esimesel vabal hetkel. Kunagi linastus "Tütarlaps pärlkõrvarõngaga" Sadamateatris, aga aeg oli toona mulle veidi ebasobiv. Selgi korral olin veidi väsinud, ning uni pressis täie rauaga laugudele. Anne jaksas minust veidi kauem üleval olla ja võttis Suure Filmiöö filmid ka linti (vähemalt osa neist ..) Filmiööst on saamas Filmipäev :) Kuulasin sümfoonikutega esinenud Metallica plaadile vist augu sisse, see käis ööd ja päevad mul plaadimasinas ringi. Süda on rahul, sest pilet ju ammugi taskus. Mure on hoopis muus - tahaks kuidagi ka Hard Rock Laagrisse jõuda, mis omakorda tähendaks muudest asjadest äraütlemist - Riia sõitudest (jahh, neid oli plaanis koguni mitu) ennekõike. 15.ndani on pilet 400.- EEK. Tuleb luua fond. :) Mind häirib, et vihma ei ole veel sadanud. Viimati rattaga sõidust tulles nägin välja nagu korstnapühkija, sest teed oli kohutavalt tolmu täis. Kuival ilmal on omad plussid muidugi .. eriti kui see ilm on veel soe ja päikest täis, aga aiast hakkab vaikselt kahju. Kui öösel on kõik kassid hallid, kas siis hallid kassid võiksid ennast halli massina tunda?

2 Comments:

Blogger lalione lisas...

Mul tekkis hetkeks kuri plaan tulla aia taha sitsima...13.juuni siis:P Ehkki ma kujutan juba ette, et minutaolisi võib olla teist sama palju kui aias sees olijaid. Või on terve piirkond kuulmisraadiuses ümber Lauluväljaku inimestest tühjendatud, et mitte mingi hinna eest väärtuslik looming tasuta kuulajate kõrvu ei jõuaks ning pähe pesa tegema. We'll see:P

5/08/2006 08:48:00 AM  
Blogger don Digimon lisas...

"tytarlast pärlkõrvarõnagaga" on 66% tõenäosusega võimalik saada juuni kuus dvd formaadis don Digimoni filmoteegist. Ja rohkem uusi poste - rahvas naaseb juba esimestelt puhkustelt!

5/16/2006 06:08:00 PM  

Postita kommentaar

<< Home