"... kord saavad niidud rohelust täis :7 .."

Tõde on relatiivne, aga igal juhul olemas.

neljapäev, jaanuar 12, 2006

*hansuke & greteke*

meil ema ööbik, isa lõvinahas käib ning terve linnadžungel sugulasi täis ei karda keda kuraditki rebaskutsikad on laulu kõla kuulda vaid öötaeva all "teil ainsaks vaenlaseks on loodud armastus jääb sõprus muigvel suud ja mõttehämarus" nii hommikul veel naervad rebaskutsikad ei vaibu laulukõla põhjatähe all ********* huumorimeel on yks vinge asi. kui seda on, on hea. kui ta on piisavalt laiahaardeline, on veel parem. kui ta yhendab inimesi, on nagu päris hästi juba. huumoriga ahastada, huumoriga laulda ja luuletusi lugeda, veini juua või (mängu-)filosofeerida.
me saame yksteisele mõeldud asjadest ytlematagi aru. või siis läbi laulutekstide, mille vihjed lehekyljenumbrite näol edasi anti. mulle on tekkinud ardi näol ak!vend :D kui nii võib öelda. vist. >>mõtleb, kas see sai nyyd poliitiliselt korrektne ..
venekeelsed luuletused on 'in' - mida tõetruumalt esitatud, seda parem. vene kultuur on yldse väga hea teema. alati. ma peaksin ennast täiendama selles vallas. (10 tugrikut Grossbergile veenva esituse eest, kuigi ta oli kultuuri poolt ypris kurnatud juba - teater "Yrgmees". mitte ehk sama, mida mina loen, ma arvan. :)) tartu ajalugu, ajalooõpetajad/õppejõud, usundilooõppejõud ja budism olid mõned teemad, mis esimesena meenuvad eilsest. filmid ja muusika ja inimestevahelised suhted. kell 7 hommikul kukkus kell minu jaoks. saatsin unede maale ära oma ema ning kukkusin kylma toa kylma voodi kylmade linade vahele.
-------------------------- muusika: Sigur Ros - Agaetis Byrjun Sigur Ros - Takk luuleraamatud: Virve Osila - "Elu ja aeg" "Hingelind" ja veel yks kolmas, mille pealkiri ei meenu ..